Foredragsholder

Et foredrag med Marie Brixtofte

Jeg holder primært tre typer foredrag, men kan også skræddersy:

#1: Livet med en alkoholisk far – og sorgen ved tabet

#2: Senfølger, bagage og oprydning

#3: Ensomhed og sorg

Skræddersyede foredrag / workshops / talks

For booking, kontakt mit bureau forfatterforedrag.dk eller skriv til mig på marie.l@rsen.net

Testimonials

Tusind tak for et meget ærligt og inspirerende foredrag – du er meget ægte og nærværende. Du satte ord på så mange genkendelige oplevelser, adfærd og tanker. Tak!
Tina Stenshøj (februar 20)
– foredrag 1

Marie er så levende en foredragsholder, man sidder fuldstændig tryllebundet fra Marie begynder på sit foredrag til hun er færdig med sit foredrag. Marie er en levende fortæller. Tusind tak for dig, Marie. Dit foredrag er fantastisk. Det kan man godt høre flere gange.
Elisabeth Øllgaard (oktober 19) – foredrag 1

Mange tak for et inspirerende foredrag igår. Det var både interessant og lærerigt. Du har en god balance mellem dine personlige erfaringer, dels som privat og dels som psykolog og så teori og vejledning. Gode og let tilgængeligt brugbare slides. Du skal have tak for både indsigt og for dit venlige væsen.
Anonym (november 20) – foredrag 2

Kære Marie. Vi har lige været til dit foredrag i Ikast ang. senfølger, bagage og oprydning og er mildest talt imponeret. Det var så meget “spot on “, leveret med høj kvalitet, indlevelse , læring og berigelse . Af hjertet tak for det og tak for dig. Vi er blevet så inspireret af dig og dit budskab / indhold og læring og vil meget gerne arbejde videre med det, glæder os til din nye bog udkommer.
Helle og Mette (marts 20)
– foredrag 2

For flere testimonials klik på foredragene hver især.